banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÇOCUKLAR İYİ BİR DÜNYAYI VE BARIŞI HAK EDİYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Festivali, Seka Park alanında 24 Nisan Pazar günü düzenlenen piknikle renkli görüntülere sahne oldu. Dünyaya barış mesajlarının verildiği pikniğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılarak, kurulan sofralara konuk oldu. Çocukların şenliğine ve sevincine ortak olan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’ı büyük bir sevinçle kutluyoruz. Dünya çocuklarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı kutlamalarda dünyaya en güzel barış mesajlarını da Kocaeli’nden vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor. İyi bir dünya ve barış onların hakkı” dedi.

 

SEKA PARK TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Seka Park alanı 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Festivali’nin son gününde tarihi günlerinden birini yaşadı. 23 Nisan kutlamaları için dünyanın dört bir yanından gelen misafir çocuklar Seka Park’ta muhteşem bir gün yaşadı.

 

BAŞKAN ÇOCUKLARIN SEVİNİCİNE ORTAK OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Seka Park’taki pikniğe katılarak çocukları ve aileleri yalnız bırakmadı. Ailelerin sofralarına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu çocuklar ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

ÇOCUKLAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR.

Çocukların her şeyin en iyisini hak ettiğini söyleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuk demek sevgi demek. Onlar iyi bir dünya ve barışı hak ediyor. Bizler de onlara iyi bir gelecek bırakmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

UÇURTMA TEPESİ UÇURTMALARLA ŞENLENDİ

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pikniğe katılan tüm çocuklara uçurtma armağan etti. Uçurtmalarını alan çocuklar, Seka Park’taki Uçurtma Tepesi’ne koşarak uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı. Muhteşem görüntüler oluşturan uçurtmalar, şenliğe renk kattı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826