banner2752
banner2750
banner2776

Çocukların Başkan sevgisi
 Katılımcı yönetim anlayışı gereği sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bu kez Yenikent Mahallesi’nde İnci Evleri sakinleriyle bir araya geldi. Burada bölge halkıyla Derince’ye yönelik projeleri konuşan Başkan Bulut’a en yoğun ilgi ise çocuklardan geldi

 Her mahalleye eşit hizmet

Sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşların davetlerine katılmaya özen gösteren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez Yenikent Mahallesi’nde yer alan İnci Evleri sakinleri ile bir araya geldi. İnci Evleri’nde oturan bölge sakinlerinin davetini geri çevirmeyen Başkan Bulut, burada Derinceli vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, gerek mahalle düzeyinde gerekse ilçe genelinde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir saat boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bulut, Yenikent’in Derince’nin gözde mahallelerinden biri olduğunu belirterek, kendilerinin her mahalleye eşit hizmet götürme prensibi ile hareket ettiklerini söyledi.

 “Çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz”

Sorunların çözümü noktasında halkla bire bir iletişime büyük önem verdiklerini de belirten Başkan Bulut, ilçe genelinde bu tür mahalle bazlı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi. İnci Evleri’ne yaptığı ziyaret esnasında çocuklarla da sohbet eden Başkan Bulut, burada miniklerin taleplerini de dikkatle dinledi. En büyük hizmetlerin geleceği şekillendirecek olan çocuklara yapıldığını ifade eden Başkan Bulut, eğitimden spora, kültürel etkinliklerden sanatsal aktivitelere kadar her alanda Derinceli çocukları yarına hazırlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti. İnci Evleri’nde oturan vatandaşlar da Başkan Bulut’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederek güzel hizmetlerinin sürmesini temenni ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680