banner2779
banner2752
banner2750

Çok ağır çöp kokusu
 

YAHYA KAPTAN RAHATSIZ

Ancak özellikle son 15-20 günden bu yana, özellikle İzmit’in doğusunda, Yahya Kaptan bölgesinde bunaltıcı sıcakta insanlar bir de çöp kokusu ile sıkıntı yaşıyorlar. Genel kanı, bu ağır kokunun İzaydaş Çöp Fabrikası’ndan ve bu fabrikaya ait çöp depolama alanlarından geldiği yolunda. Yahya Kaptan, Yuvam Akarca konutları ve bu bölgedeki sitelerde, toplu konutlarda oturan vatandaşlar, “Çevre Müdürlüğü, Büyükşehir araştırsın. Bu koku çekilmez hale geldi” diye yakınıyorlar.

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞ YAPAR

İlimizde son dönemlerde Çevre Müdürlüğü’nün hiçbir işe yaramaması, vatandaşlardan gelen ihbarlara da kulak asmaması dikkati çekiyor. Şehrin doğusundaki insanları rahatsız eden koku konusunda günlerdir Çevre Müdürlüğü’ne ihbarlar yağıyor. Ama kimse gidip, olayı araştırmıyor. Unutulan pis kokuyu yeniden solumaya başlayan İzmitliler, bir an önce bu sıkıntıya çözüm bulunmasını istiyorlar. (özgür kocaeli)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751