ÇOKAN, KARTEPE’DE HASTALARI ZİYARET ETTİ
  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Halit Çokan, Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi’nde rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çokan’a ziyareti sırasında, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları yöneticileri İlçe Gençlik Kolları yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

 

ACİL ŞİFA DİLEDİLER

Milletvekili Adayı Halit Çokan ve beraberindekilerle ilk olarak Uzuntarla mahallesindeki Sedat Mete’yi evinde ziyaret ettiler. Mete’ye “Allah acil şifalar versin” dileklerinde bulunan başkanlar daha sonra ilçede çeşitli bölgelerde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Çokan ve beraberindekiler sırasıyla Şakir Mert, Necmettin Ersoy ve Yaşar Yıldız’ın da evlerine konuk oldu. Başkanlar hastaların sağlık durumları ile ilgili hasta yakınlarından bilgi alırken ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817