Çölyak ve PKU Gıda Paketi Desteği Başvurularında Son Günler!


Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar gerekli evrakları hazırlayıp İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edebilirler

Sosyal belediyecilik ve sosyal adalet kavramlarını her projesinde ön planda tutma gayretiyle hareket eden İzmit Belediyesi bu sefer de Çölyak ve PKU hastaları için yeni bir projeye imza atıyor. İzmit Belediyesi, Çölyak ve PKU tanısı konmuş, beslenme hassasiyeti bulunan dezavantajlı gruplara dâhil vatandaşlara gıda destek paketi sunacak. Destek paketi başvuruları 23 Ocak’ta sona erecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar gerekli belgeleri hazırlayarak İzmit Belediyesine başvuruda bulunabilirler. 

BAŞVURU SÜRESİ BİTİYOR

Çölyak ve PKU hastaları gluten içermeyen veya düşük proteinli besinlerden oluşan gıda destek paketi ile hastalığın gündelik yaşamdaki olumsuz etkileri en aza indirilecek. Böylece bireylerin kendilerini toplum içerisinde dezavantajlı hissetmemesi sağlanacak. Destek paketinden yararlanmak isteyen Çölyak ve PKU hastaları, başvuruların sona ereceği 23 Ocak’a kadar Belsa Plaza B Blok’ta bulunan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne giderek yüz yüze gerçekleştirebilecek. 

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

-Çölyak/ PKU (Fenilketonüri) tanısı konmuş bireyin kimlik fotokopisi (Birey 18 yaşından küçük ise ebeveynin ve hastanın kimlik fotokopileri)

-Çölyak/ PKU (Fenilketonüri) tanısı konulduğuna dair tarihi geçerliliği olan sağlık raporu

-Gıda desteğinden faydalanmak istediğine dair dilekçe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817