ÇÖP KAMYONU İSYAN ETTİRDİ YOL KAPATTILAR
İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A. Ş. (İZAYDAŞ) çöp fabrikasına çöp götüren kamyonlardan dökülen pis sular, çevre sakinlerini yollara döktü. Kamyonların önünü kesen semt sakinleri yetkililerin biran önce sorunlarını çözmelerini istedi. 

Alikahya Semti'nde 1996 yılında kurulan İZAYDAŞ tehlikeli klinik atıklarının yanı sıra her türlü sanayi ve evsel katı atıklar depolanıp yüksek dereceli fırınlarda yakılarak bertaraf ediliyor. Çöp fabrikasına atıkları getiren çöp kamyonlarından yıllardır yollara süzülen çöp suları mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. 

Çöp fabrikasına giden kamyonların önünü kesen mahalle sakinleri sorunlarına biran önce çözüm bulunmasını istedi. Yaklaşık 1 saat boyunca kamyonların geçişine izin vermeyen vatandaşlara polis ekipleri ve zabıta ekipleri engel olmaya çalıştı. Mahalle sakinlerinden Özkan Keskin yıllardır yollara kamyonlardan çöp suları saçıldığını söyleyerek, "Her defasında yetkililerden durumun düzeleceğine dair söz almamıza rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadık. Yetkililerin biran önce bu kamyonlara bir çözüm bulmalarını istiyoruz." diye konuştu. Daha sonra mahalle sakinleri sessizce dağıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817