Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Körfez Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelindeki çöp konteynırları kötü koku ve temiz görünmesi adına sürekli olarak yıkanarak dezenfekte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında yıkama aracı, her gün bir mahallede bulunan çöp konteynırlarını yıkayarak dezenfekte ediyor.

KÖTÜ KOKU ÖNLENİYOR

Program kapsamında bir çöp konteynırı yılda iki defa dezenfekte edilmiş oluyor. Yetkililer, “Körfez’imizin daha temiz bir kent olması ve vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Etkin bir şekilde konteynırların temizliğini yapılarak, görüntü kirliliği ve koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçmiş oluyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817