ÇORBA ÇEŞMELERİNDEN GÜNDE 7 BİN KİŞİ YARARLANIYOR
  

İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projelerinden olan çorba çeşmelerinden her gün 7 bine yakın kişinin yararlandığı öğrenildi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile ikisi Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü olmak üzere 7 ayrı noktada bulunan çeşmelerden dönüşümlü olarak ezogelin, domates ve mercimek çorbalarının aktığını söyleyen yetkililer” hijyen ve temizliğe büyük önem verilen çeşmelerden günde ortalama 7 bin kişi yararlanıyor. Haftanın 5 günü faaliyette olan çeşmelerden ayda ise  yararlanan kişi sayısı ise 150 bin kişiyi buluyor. 22 Mayıs 2012 yılında faaliyete geçen çeşmelerden şimdiye kadar yararlan kişi sayısı ise 2 milyon 610 bin kişidir” dediler.  İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve vatandaşlardan büyük ilgi gören çorba çeşmesi projesini Türkiye’de bir çok belediyenin örnek alıp uygulama başladığı da kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817