CORONAVİRÜS YOK, HASTA TAHLİYE EDİLDİ

Kamuoyunda Coronavirüs şüphesi olarak algı oluşması üzerine yazılı açıklama yapan hastane durum yönetimi, korkulacak bir durum olmadığını ve tahlil sonuçlarının temiz çıktığını açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada,

04.03.2020 Tarihinde yurt dışına gidip gelmiş, hastanemize üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle müracaat eden kişi tedbir amacı ile hastanemize yatırılmıştır.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşülerek tedbir amaçlı corona virüs testleri yaptırılmıştır.  An itibarı ile corona virüs testlerinin hepsi temiz çıkması üzerine hasta hastanemizden taburcu edilmiştir. Yattığı sürece test sonuçları alınıncaya dek Sağlık Bakanlığı talimatları doğrultusunda gereken tüm tedbirler alınmıştır. Söz konusu hastamızın testleri negatif çıkmış ve taburcu edilmiştir.

Özel Körfez Marmara Hastanesi Başhekimi

Op. Dr. Ufuk ŞENEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817