Coşkun, ‘’15 Temmuz alçaklığın Zirve yaptığı tarihtir’’


Coşkun açıklamasında, 15 Temmuz darbe girişiminin, aklını ve beynini kiraya veren hainler tarafından planlanıp, uygulamaya konulduğunu belirterek, ‘’Bu tarih alçaklığın ülkemizde zirve yaptığı tarihtir. Aklını ve beynini kiraya veren hainlerin, milletin parasıyla alınmış silahların namlularını millete çevirdiği tarihtir. Tarihimizde böyle bir ihanet yoktur. Başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu tarih, yüzyıllarca milletin hafızasından silinmeyecek bir tarihtir. İstiklal şairimizin, Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım, sözleriyle dizelerinde ifade ettiği gibi bu millet darbeci hainlere gereken cevabı vermiştir’’ dedi.

Coşkun, terör örgütleri ile mücadelede taviz verilmemesi gerektiğini de hatırlatarak, ‘’Ancak 15 Temmuz’un arkasındaki gerek fetö, gerek PKK ve diğer bölücü örgütlerle mücadelede asla taviz verilmemeli, müsamaa gösterilmemelidir. Tetiği çeken el ile perde arkasında senaryoyu yazan küresel güçlere fırsat verilmemelidir. Darbenin merkez üssünü, perdenin gerisinde kimlerin olduğunu, beslediğini, kimlerin fikriyle lojistik destek sağladığını bu millet gayet iyi bilmektedir. Bu gün 15 Temmuz’un üzerinden bir yıl geçti. Senesinin dolduğu 15 Temmuz darbe girişimi yeniden tahlil edilmeli, sebep, sonuç ilişkileri değerlendirilmeli, ayrık otları tamamen temizlenmelidir. Yeniden Yenikapı ruhu yakalanmalı, ayrılıklarımız değil bizi bir arada tutan değerlerimize sım sıkı sarılmalıyız. Bu vesile ile kulaklarımıza küpe olması gereken, Rahmetli Genel Başkanımız Necmettin Erbakan’ın şu sözleriyle açıklamamı bitireceğim. Bir milletin esas gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı, inançlı evlatlarıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817