Coşkun, ‘’Başkanlık konusunda Açıklık bekliyoruz’’
 Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen kahvaltıya, İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, İl Yöneticisi Recep Sarıdoğan, İlçe Yönetimi ve basın mensupları katıldılar. Sohbet ortamında yapılan kahvaltıda, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Ömer Faruk Coşkun, basının özgür olmadığını söyleyerek, ‘’Bugün dolar 3 bin 800’lere ulaştı ama bunu ve etkilerini, nedenlerini, sonuçlarını kimse yazamıyor. Ülkede yaşananların özgürce, kişisel haklara zarar verilmeden yazılmasını diliyoruz’’ dedi.

Başkanlık sistemi

Mecliste görüşülmeleri devam eden Başkanlık sistemini hakkında da görüşlerini belirten Coşkun, ‘’Bu sistemi daha önce biz savunmuştuk. Ama şu anda getirilmek istenen sistemle ilgili hiçbir açıklama yok. Bu sistem nasıl olacak, nasıl işleyecek, Başkanın yetkileri, etki alanı halen daha da açık değil. Bu nedenle sistem hakkında görüş belirtemiyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817