banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

COŞKUN : Bizim Sevdamız VATAN, Gücümüz İMAN
 Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Zehra Coşkun Salih, “Bizim Sevdamız Vatan, Gücümüz İman'' dedi.

 

Ak Partiden Milletvekili Adayı olmak için Körfez İlçe Ağız ve Diş Hastahanesi Başhekimliğinden istifa eden Zehra Salih Coşkun gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz binasında gerçekleşen ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir süre sohpet eden Salih,'' Biz bu topraklara Sevdalıyız.'' dedi.

 

Aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hız veren Zehra Coşkun Salih, Kocaeli'nin sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. Salih'' “Kocaeli'ni anlatmak öyle kolay değil. Yaşamak lazım, hissetmek gerek, aldığınız nefes gibi, yediğiniz yemek, içtiğiniz su gibi. Havasını, suyunu, insanını, eksiklerini, ekonomik ve sosyal gereksinimlerini iyi analiz etmek gerek.

 

SALİH :YARIŞ İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK.

Bu yola yarış için değil, hizmet için çıktıklarını ifade den Salih'', “Bizler yarış için değil, hizmet için çıktık bu yola.. Büyüyen Türkiye yolunda, yolcu olmaya değil, yol yapmaya, elimizi taşın altına koymaya, bölgemizin sorunlarını açık ve net bir şekilde çözüme kavuşturmaya geliyoruz. Rabbimin takdiri, milletimizin iradesi ile biz bu işe adayız. Hedeflemek lazım, hedefe kilitlenmek üzerinde çalışmak ve başarmak lazım” şeklinde konuştu.

YARAR :

ADAY OLMAK TAKDİR EDİLECEK BİR ŞEY

TEBRİK EDİYORUM.

 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretde konuşan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar aday olan Zehra Coşkun Salih'i tebrik ederek “ Öncelikle adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bir yere aday olmak takdir edilecek bir şeydir. Hele milletvekilliğine aday adayı  olmak bana göre çok daha büyük bir sorumluluktur. Bu makamlara mutlaka birileri lazım. Bizler de arzu ediyoruz daha donanımlı, daha deneyimli, daha istekli kişiler aday adayı olsun. Dolayısıyla bütün aday adaylarını kutluyorum. İnşaalah Memleketimize Hizmete Vesile Olur.'' ” dedi.

 

Zehra Coşun Salih Kimdir?

ZEHRA COŞKUN SALİH : 1967 Batman doğumlu. Aslen Diyarbakır Ergani'li olan Zehra Coşkun Salih, 45 yıldırKörfez İlçede ikamet ediyor. 21 Yıldır Diş Hekimliği yapıyor. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu ve Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Lisans yaptı. Evli ve 1 çocuk Annesi. İyi derecede İngilizce biliyor.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826