banner2752
banner2750
banner2776

COŞKUN, ‘’BU ÜLKEYE BABAYİĞİT LAZIM’’

Ömer Faruk Coşkun, yaptığı değerlendirme konuşmasında, ‘’Hükümete tavsiyemiz müttefiklerini yeniden gözden geçirmesi,  müttefiklerini Nato’da, Amerika’da değil İslam Birliği’nde aramasıdır. Nato’nun yaptığı çirkinlik sade bir özürle geçiştirilmemelidir. Zor bir dönemden geçiyoruz. Terör konusunda bizim 3 güvencemiz var, Milletimizin sağlam inancı, fedakarlığı ve güvenlik kuvvetlerimizin sağlam duruşudur. Bu ülkeyi bölemeyecek, bu milleti yenemeyeceksiniz. Ülke meseleleri basiretle değerlendirilemiyor. Ucuz et satacağım diye binlerce insanın ekmek yediği et piyasası 2 markete teslim edildi. 2 markete et için giden vatandaşlar diğer ihtiyaçlarını da buralardan karşılayacaklar ve yakında açık bakkal dahi kalmayacaktır. Üretimi, besiciliği ucuzlatacak formüllerle, teşviklerle ve ucuz yem desteği mazot desteği ile üretici desteklenmeli ve ucuz et temin edilmeliydi’’ dedi.

Otomat memurumusunuz

Coşkun, son zamanlarda akaryakıta gelen zamları da eleştirerek, ‘’Zam gelince savunmalarında otomatiğe bağlı olduğunu, kendilerinin müdahale etmediklerini söylüyorlar. Otomat memurumusunuz, zam gelince otomatik uygulanıyor ama ham petrol dün yada ucuzlayınca pompaya indirim aynı şekilde yansımıyor. Bir cam filminde bile 1 yılda 3 kez karar değiştirildi ve 5 milyon araç sahibi bundan etkilendi. Devrim otomobili 129 günde o zamanki imkanlarla yapıldı ama bu hükümet 15 yıldır yerli otomobili yapamadı. Türkiye’nin her alanında babayiğitlere ihtiyaç var. Belediyelerimiz borç faizi batağında çırpınıyorlar. Bu ülkenin, faiz batağından kurtaracak, yerli imalata güç verecek, dnk bütçeler yapacak babayiğitlere ihtiyacı var. Gerçek babayiğitler Saadet Partisi’nde var ve her zamankinden daha fazla heyecanlı, göreve hazırız’’ dedi.

Coşkun’un alkışlanan bu alkışlanan konuşmasından sonra yoklamalar yapıldı ve mahallelerden gelen faaliyet raporları okundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680