Coşkun: “Daha Çok İnsan Mı  Ölmeli?”

Ölüm yolu olarak adlandırılan ve yapımı sırasında gerekli incelemeler yapılmadan tamamlanıp açıldığı için özellikle ağır vasıtaların rampa aşağı inerken frenlerinin patladığı yolda bu akşam da kaza meydana geldi. Navigasyonun gösterdiği en kestirme yol olması nedeniyle bariyer ve uyarı levhalarını dinlemeyen bir sürücü daha yolu kullandı ve freni patlayınca kaza yaşandı. 4 kişilik bir ailenin son anda ölümden kurtulduğu kaza, kamyonet sürçüşünün yaralı olarak kurtulmasıyla sonuçlandı.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, yolun yapımı sırasında kusurlu olduğunu söylediklerini hatırlatarak, “Yol aceleyle yapıldı ve hizmete açıldı. Bugüne kadar biri asker olmak üzere 4 can kaybı, sayısız yaralı var. Halen daha bu yol navigasyonda kestirme yol olarak gözüküyor. Önerimiz, bu yol bir an önce navigasyondan çıkartılsın ve girişlerle çıkışlara yalnızca otomobillerin geçebileceği yüksekliğe sahip, yol boyunca uzanan üstten demir bariyerlerin konulması. Bu şekilde yüksek araçlar geçemez ve kazalar önlenir. Şu anda konulan tabelalara ve kenarlardaki bariyerlere uyulmadığını gördük” dedi.

Muhtar isyan etti

Hacı Osman Mahalle Muhtarı Sami Zorlu’da yaptığı açıklamada defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen halen daha kalıcı önlem alınmadığını hatırlatarak, “Burada bir facia daha yaşanabilir. Uçan bir kamyon veya tır evleri yıkıp, fazla sayıda ölümlere neden olabilir. Ben de zaman zaman bariyerleri açıp inmeye çalışan sürücüleri görüp uyardım. Yetkililer bir an önce kalıcı ve kesin önlem almalılar. Bugünkü kaza da can kaybıyla sonuçlanmadı ve mucize eseri 5 kişi ölümden döndü. Bir daha ki sefere aynı mucize yaşanmayabilir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817