COŞKUN, DARICALILAR İLE BULUŞTU
 Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Yahya Coşkun, ziyaretleri kapsamında Darıcalılar’la buluştu. AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Yahya Coşkun, Darıca’da İrfan Davran, Ziya Çağıl, Şura Dal ve Baran Çiftçi’yi ziyaret etti. Coşkun’un hasta, yaşlı ve taziye ziyaretlerine AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

7 HAZİRAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

Emek Mahallesi Merkez Camii ile Ulu Çınar Camii’nin avlularında da vatandaşlarla buluşan Coşkun, burada halkın sorunlarını dinledi.

Son olarak bir ev toplantısı gerçekleştiren Coşkun, burada da Türkiye’nin tarihi mirasından örnekler vererek, “Milletlerin istikametlerini tayin eden unsurların başında tarihi mirasları gelir. Böylesi bir tarihi mirasla ve partimizin çizdiği vizyonla gideceğimiz yer, Yeni Türkiye’dir. Zalimin karşısında mazlumun yanında durma iradesine sahip güçlü ve müreffeh Türkiye için yeni anayasa ve başkanlık sistemi olmazsa olmazdır” dedi. Coşkun, vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817