banner2779
banner2752
banner2750

COŞKUN, “EKONOMİYİ POŞET GELİRİNE  MUHTAÇ ETTİLER”

Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, enflasyonun düşmesi hakkında açıklanan rakamların inandırıcı olmadığını ifade ederek, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi yakın zamanda şiddetli şekilde hissettiğimiz ekonomik krizin etkilerini görmeye başladık. Ekonomi ve Maliye Bakanının enflasyon açıklamasında düşüş gösterilmesi derin bir çelişki yumağıdır. Dövizin yüzde 50 arttığı, faizlerin yüzde 40’lara dayandığı ortamda enflasyonun düşmüş olarak gösterilmesi, çarşı – Pazar fiyatlarıyla örtüşmüyor. Çarşı- Pazar fiyatlarıyla açıklanan rakam mukayese edildiğinde asıl oranın çok çok yukarılarda olduğu görülüyor. Maliye Bakanı’nın 2018 hedeflerinin neredeyse tamamının tutturulduğu söylemleri, reel ekonomi gerçekleriyle tutarlı olan hiçbir tarafı yoktur. 16 yıldır satıp, savarak üretmeyen iktidar ekonomiyi poşet satışlarından gelecek 15 kuruşa muhtaç hale getirmiştir. Yap, işlet, devret modeliyle yaptırılan tüneller, köprüler ve yolların garantili ücretleri, ağır trafik cezaları ve poşetlerden gelecek olan parayla bile ödenemez. 20 yılda toplanacak olan vergiler 2 köprünün neredeyse geçiş ücretinin garantisi olacak” dedi.

Coşkun, 2019 Mart seçimlerinde kendi kadrolarıyla yer alacaklarını da ifade ederek, “Saadet Partisi olarak 31 Mart seçimlerinde kendi kadromuzla Körfez Belediyesi’ni kazanmak için yarışacağız. Liyakatlı ve ehliyetli kadroların insanımıza nasıl hizmet edeceğini 1 Nisan’dan sonra hep beraber göreceğiz. En kaliteli meclis üyesi adaylarımız ve kadromuzla seçime hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751