banner2779
banner2752
banner2750

Coşkun, “Etkilenecek  Esnafa Sahip Çıkılmalı”

Ömer Faruk Coşkun sosyal medya hesabında da paylaştığı konuyla ilgili açıklamasında, “Pandemi yada covid hayatımıza gireli yaklaşık 8 ay oldu..Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zor bir süreç geçiriyor..

devletimiz tedbirleri dönem dönem almakta..

sürece en çok katkı yapması gerekenler ise vatandaşımız..

elbette bir takım kısıtlamalar olacak..bunlarada herbir vatandaşımız katkı sunacak..

yanlız..

özellikle kısıtlamalar açıklanırken sürecin en başından bu güne kadar işin ekonomik yükünü çeken belli sektörler hepimizin malumu..

ilk kısıtlamalarda başta özel okullar ve velileri,gıda işletmecileri,lokanta ve restaurantlar,kantin işletmecileri,berber ve kuaförler,internet kafe işletmecileri kıraathaneler ve diğer işletmeler ciddi kayıplar ve mağduriyetler yaşadı..

bir iş yeri varlığını sürdürdüğü sürece VERGİ,İSTİHDAM VE KATMA DEĞER ÜRETİR..

bu işyerleri şayet bir kısıtlama ile karşılaşırsa,

yapılması gereken ona ''GİT BANKADAN ŞU  ORANLA ŞU KADAR KREDİ KULLAN'' demek değil,

sosyal devlet olmanın gereği olarak,TEDBİREN FAALİYETİNİZE ARA VERİYORUZ,SÜREÇ İÇERİSİNDE HER AY ŞU KADARLIK ÖDEME TARAFINIZA ÖDENECEK,VERGİ,VE BORÇLARINIZ ÖTELENEREK süreç sonunda mağdur olmanız engellenecek demektir..” şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751