COŞKUN, “İNTİHAR GİRİŞİMLERİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİ”

Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, Son dönemde artan intihar girişimleri muhakkak üzerinde durulması gereken en önemli konudur. Ekonomik krizin getirdiği sorunları görmezden gelmek, hamaset ile her şey yolundaymış gibi imaj vermek, gerçeklerle yüzleşmeyip bu sorunun çözümünü ötelemek hatadır. İlimizde dahi toplumun farklı kesimlerinden insanların kendi hayatlarına son vermek istemeleri, dikkat etmemiz, bir an önce tedbir alınması gereken en önemli konudur” dedi.

Coşkun açıklamasının devamında, “Amerika’nın Kudüs dayatmasını kabul etmiyoruz. Yenikapı’da sivil toplum kuruluşları Kudüs mitingini gerçekleştirdik. Amerika’nın Siyonist planını kabul etmiyoruz. Hükümetinde bu noktada kesinlikle taviz vermeden Filistin meselesini Amerika ve İsrail’in insiyatifine bırakmadan gerekli çalışmayı yapmasını bekliyoruz” dedi.

Coşkun yerel konular hakkında da açıklama yaparak, “ İlimtepe’ye lise yapılmasını takip ediyoruz. Toki konutları başlamadan önce İlimtepe Lisesi tamamlanmalıdır. Hacı Osman Mahallesi İlimtepe yolu bir an önce eksiklikleri giderilerek tamamlanmalıdır. Özellikle dışardan gelen insanların yolu bilmemelerinden kaynaklanacak kazaları önlemek için kasis, ışık tedbirleri alınmalıdır. Geçmiş dönemde ve bu dönemde belediyenin projeleri arasında yer alan Hacı Osman Mahallesi kapalı Pazar alanı bir an önce yapılmalıdır. Hali hazırda top sahası olarak kullanılan alan pazarcı esnafına tahsisi edilse de, bu arsa verimli bir hizmete elverişli değildir. Bir an önce düzenlenmeli ve kullanıma daha uygun hale getirilmelidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817