COŞKUN: İSMAİL BARAN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
 İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, bu nedenle genel kurula büyük önem verdiklerini ifade ederek, ‘’Genel Başkanımız Mustafa Kamalak’ın da katılacağı kongremiz, tam bir şölen havası içinde yapılacak. Şölen havası şeklindeki kongremize tüm halkımızı ve partililerimizi bekliyoruz’’ dedi.

Genel Kurul’da, Ömer Faruk Coşkun Başkanlığı’nda tek listenin seçime katılması bekleniyor. Kongre ile ilgili açıklama yapan Ömer Faruk Coşkun, ‘’Milletimize, memleketimize ve İslam Alemi’ne hayırlı olsun. Ülkemize ve ilçemize katkı sağlamaya çalışacağız. Kongremizi tamamlayarak, ülkemiz ve ilçemiz için hizmet üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

İlçe gündemi hakkında da açıklamalar yapan Ömer Faruk Coşkun, ‘’İlçemiz ve milletimizin hayrına olan her türlü çalışmanın destekçisi olacağız. İlçemiz için projeler üretmeye devam edeceğiz. Körfez Belediye Meclisi’nde, Pet Line ile ilgili konuda, kapalı pazarlar yapılması ve bunun için alınan kararları olumlu buluyor ve destekliyoruz. Bir an önce kapalı Pazar yapılacak noktalarda çalışmalar başlamalı. Çöp fabrikasının Körfez’e yapımından vazgeçildiği izlenimini veren çalışmalar ve açıklamaları da memnuniyetle karşıladık. Halkın yanında yer aldıkları için Başkan İsmail Baran’a ve meclise teşekkür ediyoruz. İlimtepe’de de, belediye arsalarının Toki ile trampa edilmesini, eğer yatırım yapılacaksa ve söylenenler yapılacaksa destekliyoruz. İlçenin jeolojik olarak sıkıntısını da göz önüne alarak, yapılacak sosyal donatıların, imar tesislerinin ilçenin imar sorunlarını çözebileceğini düşünüyoruz. Bu anlamda, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için konunun faydalı ve toplum yararına olduğunu düşünüyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817