Coşkun, “Kapatılan Sektörlerin  Ödemeleri Ertelenmeli”

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü ile ilgili ülkemizde alınan önlemler nedeniyle sağlık çalışanlarına başarılar dilediğini belirterek, “Ülkemizde bu salgınla ilgili ciddi önlemler alınmaya başlamıştır. Bu noktada çalışma yapan tüm yetkililere ve sağlık çalışanlarına muvaffakiyetler diliyorum. Milletimizin alınan önlemlere her zamankinden daha fazla uyması virüsün yayılmasının azalmasında çok önemli bir faktör olacaktır” dedi.

Coşkun konunun ekonomik boyutuna da değinerek, “Alınan tedbirler çerçevesinde virüs yayılmasının durdurulması için bazı sektörlere ait iş yerlerinin geçici olarak kapatılması, AVM, kantinler, lokaller, lokantalar, okul kantinleri, çay bahçeleri, düğün salonları gibi pek çok sektör kapatılmaktadır. Dünya çapında ekonomik krizin olduğu bir dönemde, mevcut sektörde ki işletme sahipleri ve çalışanlarını ekonomik olarak bir sıkıntıya sokacaktır. Hükümet bir an evvel kapatma kararı alınan sektörlerle alakalı çalışma yapmalı, başta vergi, ssk, kira amortismanı, kredi ve cari ödemeleri ileri bir tarihe ertelenmelidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817