Coşkun, ‘’Kıbrıs’a hava Üssü kurulmalı’’

Ömer Faruk Coşkun, Kıbrıs sorununun 1974 yılında yapılan hareketle çözüldüğünü belirterek, ‘’Türkiye Kıbrıs’ta acilen bir hava üssü kurmalıdır. Avrupa Birliği sevdası uğruna en ufak bir taviz dahi verilmemeli, aksine Kıbrıs’ta ki varlığımızı güçlendirecek adımlar atmalıyız. Yıllardır süre gelen Birleşmiş Milletler planlarının Kıbrıs’ta bir çözüm oluşturmadığını gördük. Türkiye’nin Kıbrıs diye bir sorunu yoktur. 1974 yılında Barış hareketi ile bu sorun çözülmüştür. BM, NATO ve diğer örgütlerin meydana getireceği görüşmeler bir çözüm değil, Türkiye açısından tavizler ve çözümsüzlük yumağı olacaktır ‘’ dedi.

Coşkun, Kurban bayramı’nın yaklaştığını da hatırlatarak, ‘’İlimtepe’de kurulan Kurban Satış alanına halk gitmek istediğinde buraya çıkan yol her zamankinden çok daha fazla araç trafiği ile karşılaşacaktır. Bu yol bir an önce elden geçirilmeli, açılacağı söylenen yol bir an önce yapılmalıdır. Bayram gelmeden yollar yapılıp, elden geçirilerek olumsuz bir tablonun yaşanmasına engel olunmalıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817