banner2779
banner2752
banner2750

COŞKUN KÖRFEZLİLERLE BULUŞTU
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, ziyaretlerine General Edip Bayoğlu İlkokulu ile başladı. Okul Aile Birliği Yöneticileri ve öğretmenlerle buluşan Coşkun, burada öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Okul ziyaretinin ardından Barbaros Mahalle muhtarlığına uğrayan Coşkun, burada da mahallelinin isteklerini dinledi. Daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştiren Coşkun, "bu ziyaretlerde hem destek istiyoruz hem de dua alıyoruz" dedi.

 

Engelli Merkezi Açılışı

 

AK Parti Milletvekili adayı Yahya Coşkun, daha sonra Körfez Belediyesi Engelli Merkezi'nin açılışına katıldı. Coşkun, burada Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Ilçe Başkanı Osman Badem'le birlikte kurdela kesti. Engelliler Merkezi'nin açılışına katılan engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Coşkun, merkezin ilçe için hayırlı olmasını diledi.

 

Dernek Ziyaretleri

 

AK Parti Milletvekili adayı Yahya Coşkun, Engelliler Merkezi açılışından sonra Körfez Karadenizliler Derneği ile Körfez Muşlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Muşlular Derneği'nde konuşan Coşkun, Türkiye'nin coğrafi konumunun ve tarihi mirasının Türkiye'yi lider ülke olmaya zorladığını AK Parti iktidarlarının da bunu gerçekleştirmek için gayret ettiğini söyledi. Yeni Türkiye'nin tüm mazlumların gözyaşını silme iddasında bulunduğunu söyleyen eden Coşkun, "Yeni Türkiye, oyun kuran, ben de varım diyen Türkiye'dir" dedi. Dernek ziyaretlerinden sonra gençlerle buluşan Coşkun, burada da Başkanlık sistemini ve yeni anayasayı anlatarak gençlerden destek istedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751