COŞKUN : '' KUDUS  DOĞU - BATI DİYE AYRILAMAZ ''

Coşkun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’Kudüs’ün doğu-batı diye yönlşere ayrılmasını kabul etmiyoruz. Bizim topraklarımız tüm yönleriyle bize aittir. İslam Coğrafyası’nınpusuladi ki yönleri itibariyle doğu-batı-kuzey- güney diye ayrılmasını asla kabul etmiyoruz. Büyük umutlarla toplanan ve etkili sonuç çıkması beklenen İİT toplantısı tam bir hayal kırıklığı olmuştur. Hiçbir yaptırım kararı almadan toplanan birlik, Kudüs’ü doğu-batı diye ayırarak işgalci İsrail’in ekmeğine yağ sürmüştür. Oysa Kudüsü’ün tamamını Filistin’in başkenti olarak tanımalı, Konsolosluk, Büyük elçilik pozisyonuna çekilmeliydi. Sonrasında da başta İncirlik olmak üzere askeri üsler kapatılmalı, Nato üslerine el konulmalı, İsrail’in güvenliği için kurulan Kürecik İstasyonu kapatılmalıydı. İİT’nin sonuç bildirgesi inanıyorum ki, Filistinlilerden daha çok Amerikalıları, İsraillileri sevindirmiştir. Kudüs’ün doğusu bizim, batısı İsrail’in mi oldu, bunu kabul etmemiz mümkün değil. Kudüs’ün tamamı Filistin’in başkenti olarak tanınmalı ve etkin eylem kararları alınmalıydı’’ dedi.

Düzenlemeleri bekliyoruz

Coşkun açıklamasının devamında da yerel konulara değindi ve ‘’Hereke maalesef özellikle ulaşım konusunda hak ettiği hizmeti alamıyor. Bir nöbetçi eczane dahi verilemiyor. Hereke halkı, en küçük ihtiyaçları ve idari hizmetler için Yarımca’ya, Tütünçiftlik’e gelmek zorunda kalıyorlar. Oysa yerinde çözülebilecek hizmetler de bile insanların buralara gönderilmesi hizmet kalitesini düşürüyor. Hereke halkının beklentileri arasında mevcut dispanserin hizmet kalitesinin arttırılması, gasilhanenin aktifleştirilmesi, ulaşım konusuna el atılması yer alıyor. Tütünçiftlik’teviyadük altında yapılacağı söylenen düzenlemelerin hayata geçirilmesini bekliyoruz. Bu düzenleme ilçedeki trafik sıkışıklığına da, otopark sorununa da bir nebze çözüm olacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817