COŞKUN, KUDÜS MİTİNGİ’NE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
 Sosyal Paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarla da mitingin önemini anlatan Ömer Faruk Coşkun, profil resmini bile bu şekilde güncelledi. Coşkun, daha önceden deyaptığı bir paylaşımla da milletvekillerini ve siyasi parti temsilcilerinin sorunun çözümünde önemli rol oynamaları gerektiğini vurgulamıştı.

 

Coşkun bu paylaşımında da, ‘’ Önerim.

Sayın Cumhurbaşkanımız ikö örgütünün dönem Başkanı olarak mescidi aksa konusunda uluslararası kamuoyunun adım atmasını beklediklerini ifade ettiler..
Acizane benimde önerim şu..
Referandumda avrupadaki gurbetçilerimiz için bakanlarımız başta Almanya,Avusturya, ve Hollanda'ya göndermiştik.
Şimdi bence Kudüs'e de bakanlarımızı,milletvekillerimizi siyasi parti temsilcilerini gönderelim.. 
Ve tıpkı Hollanda daki vatandaşlarımıza yanlız değilsiniz dediğimiz gibi..
Filistinli kardeşlerimize yanlız değilsiniz diyelim’’ şeklinde mesaj verdi.

 

Pazar günü, saat 17.00’de düzenlenecek olan Kudüs Mitingi’ne katılımın çok kalabalık olması gerektiğini belirten Coşkun, ‘’Bu mitingde hiçbir siyasi parti bayrağı olmayacaktır. Kudüs konusu hepimizin meselesidir ve ortak tavır için toplanacağız. Katılmak isteyenler benimle ya da teşkilatla bağlantıya geçerek, geleceğini bildirirse ayrılan otobüs sayısı artırılabilir. Otobüslerimiz Pazar günü saat 14.00’te teşkilat önünden kalkacaktır’’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817