banner2779
banner2752
banner2750

COŞKUN, MİLLETİMİZ YAPILAN PLANLARI BOZACAKTIR
 Ömer Faruk Coşkun yaptığı değerlendirmede, terör olaylarında ölen güvenlik görevlilerine Allah’tan Rahmet dileyerek, ‘’Öncelikle son terör olaylarında hayatını kaybeden güvenlik görevlilerine Allah’tan Rahmet, Aziz Milletimize baş sağlığı diliyorum. Şunun farkındayız, bu coğrafya da yaşanan patlamalar ve saldırıların altında büyük Ortadoğu projesi vardır. Ancak bu millet 15 Temmuz’da olduğu gibi birlik ve beraberlikle bütün planları bozacak ve boyunlarını başlarına çalacaktır. Türkiye bu coğrafyada ki en kadim ve güçlü devlettir. Uzun yıllarlardır komşularımızın içinde olduğu ateş çemberi maalesef ülkemizi tehdit etmektedir.

Türk Silahlı kuvvetlerimizin Cerablus’ta yaptığı Fırat Kalkanı Operasyonu’nun Bopa vurulacak darbe olarak görüyoruz. 1974 yılında Erbakan Hocamız Kıbrıs Barış Harekatı’nı planlarken düşüncesi ne ise Cerablus’ta da o yapılmalıdır. Ordumuz Peygamber ocağı, görevi vatan savunmasıdır.

Türkiye elbette kendi güvenliğini sağlamalıdır. Kıbrıs’ın stratejik önemi ne ise Cerablus’un stratejik önemi de odur. Bu coğrafya da elbette plan yapanlar olduğu gibi bizler de bu planları bozacak stratejiler ortaya koymalıyız. Cerablus operasyonunu destekliyor, Nato ve ABD’nin içinde olduğu operasyonlarda da dikkatli olunması gerektiğini düşünüyoruz. 15 Temmuz’dan sonra ülke siyasetinde yaşanan pozitif gelişmeyi de çok kıymetli buluyorum. Mecliste olan partilerin ve meclis dışındaki partilerin diyalog kanallarının açık olması, sorunların tespit ve çözümü noktasında çok değerlidir. Gerginlik siyasetinden, diyalog siyasetine geçişin memleketimize çok şeyler kazandıracağını biliyoruz.

Bu diyalogun başlangıcını da Körfez’de ilk başlatan parti olmaktan mutluyuz. Geçtiğimiz hafta içinde ilçemizdeki siyasi partileri ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a da teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751