Coşkun Opak Filistine Gidiyor

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi’nde eğitim danışmanlığı yapmak üzere 6 aylığına Filistin’e gidiyor.

 Körfez İlçeye geldiği günden beri uyguladığı Kırık Camlar Teorisiyle Körfez’de suçluların korkulu rüyası olan Coşkun Opak geçici görevle Filistine gidiyor.

 Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi’nde eğitim danışmanlığı yapmak üzere altı aylığına  Filistin’e gidiyor.

 

Körfez İlçe Emniyet Müdürlü süresince polis kıyafetlerinin tasarlanması, kayıp şahısların bulunması ve emniyete yeni araçların kazandırılması gibi birçok projeyi hazırlayarak hayata geçiren Opak, Filistin Polis Akademisi’ne eğitim danışmanı olarak atandı. Opak, yarın saat 11.00’de Körfez Yarımca İlçe Polis Merkezide emniyet ve basın mensupları ile vedalaşarak, ülkeye gidecek. Daha önce Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücü’nde görevli olarak Kosova, Afrika, Amerika ve Filistin’de bulunan Opak’ın, bu görevde 6 ay  kalacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817