COŞKUN, “ÖRNEK BİR LİSTEMİZ VAR”

Ömer Faruk Coşkun, her kesin rahatlıkla oy verebileceği ve güvenebilecekleri bir listeye sahip olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkan adayımız Recep Sarıdoğan her kesin yakından tanıdığı, dürüst ve çalışkan bir iş adamı. Belediye Meclis Üyesi listemizde de İnşaat, Makine, Çevre ve Elektrik Mühendisleri, Avukat, Mimar, Ekonomist, İç Mimar, iş adamları, esnaf ve çalışma hayatını başarıyla tamamlamış emeklilerden oluşuyor. Adaylarımızın 11’i lisans, 2’si ön lisans, kalanı da lise mezunu. Liste hazırlarken eğitim ve liyakat kriterlerine önem verdik. Halkımıza söz verdiğimiz gibi, belediye yönetiminin güvenle teslim edilebileceği bir liste sunuyoruz. Milli Görüş yönetimlerini hatırlayan halkımız, sunduğumuz bu liste sonrasında rahatlıkla bize oy verebilecektir” dedi.

Coşkun, liste sıralamasının da sorunsuz tamamlandığını sözlerine ekleyerek, “Biz de sıra kavgası olmaz, görev tebliğ edilir ve hizmet anlayışı içinde olan adaylarımız da kabul ederek çalışmalarına başlarlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817