banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

COŞKUN, “SİYASET YENİ YÜZLER ARIYOR”

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, 2019 Mart yerel seçimlerinin sürpriz isimlerle yapılacağını, bunun da siyasetin yeni yüzler aramasından kaynaklandığını söyledi.

Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamasında, “Siyasetin yeni isimlere ihtiyacı var. Yaklaşan yerel seçimler toplumda ki büyük beklentiyi ortaya çıkarttı. Milletimiz 31 Mart yerel seçimlerinde aynı zamanda belediye başkanları, belediye meclis üyeleriyle beraber yeni bir anlayışı, yeni bir siyasi zihniyeti işbaşına getirecektir. Genelde ve yerelde mental yorgunluğa teslim olmuş siyasi aktörlerin bir bölümü,  yerel seçimlerle beraber tasfiye edilip,  yerine gerçekten halkın kendi içinden ve kendi değerleriyle ölçüşen ehliyetli, liyakat sahibi kadrolara görev verecektir” dedi.

Coşkun açıklamasına 31 Mart yerel seçimlerinin bir fırsat olduğunu ekleyerek, “Saadet Partisi olarak genç, idealist bir kadroyla halkımızın hizmetkarı olmak için 31 Mart seçimlerini bir fırsat olarak görüyoruz. İsraf etmeyen, üreten, insan odaklı,  hayatın her alanında yerel yönetimlerin etkisini hissettirecek belediyecilik anlayışıyla halkımızın hizmetkarı olacağız. 162 bin kişi tek başına bir belediye başkanı değil, meclis üyeleri muhtarları hatta yönetime muhalefet üyelerinin dahi katkı sağlayacağı yönetim anlayışını seçip, gece gündüz Körfezimizi hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. İnşallah yakın zaman içerisinde meclis üyeleri ve belediye başkan adayımızın tanıtımını en güçlü şekilde yaparak Körfez halkına sunacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826