Coşkun, “TÜİK Rakamları  Gerçeği  Yansıtmıyor”

Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, “Hatay’da çıkan yangından dolayı halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ermenistan’ın Gence’ye yaptığı saldırıları kınıyoruz. Ermenistan bir an önce işgal ettiği topraklardan çekilmelidir. Ermenistan’ın anlayacağı dilden konuşan Azerbaycan’ın her zaman yanındayız. Dile getirmek istediğimiz bir kon da TÜİK rakamları. Çarşıda, pazarda fiyatların uçtuğu, döviz fiyatları, elektrik, su ve doğalgaz gibi temel ihtiyaç maddelerinin bu kadar zam gördüğü ülkede açıklanan 0.97 enflasyon oranı açıkçası gülünçtür “ dedi.

Coşkun, ilçe ile ilgili gündem konuları hakkında da değerlendirme yaparak, “Körfez’de son günlerde kamuoyunda yer alan belediye şirketleri ile ilgili düşüncemiz şudur ki, bu şirketleri aktif hale getirelim. Bu şirketleri ıslah ederek, borçlarını ödeyerek, üreten, çalışan şirket haline getirmeyi neden düşünmüyoruz? Bu şekilde ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlanmalıdır. Eninde sonunda bu borçlar ya ödenecek, ya ödenecektir. O zaman bir an önce bu şirketler temize çıkartılmalıdır. 2021 performans raporunda Hereke’ye yapılması planlanan Hukuk Fakültesi Körfez’de yer alan mevcut binaya alınmalıdır. Şu an mevcut bina zaten boş duruyor, Hereke’ye yeni bir bina yapmak yerine mevcudu kullanmakla hem tasarruf yapılır, hem de bina değerlendirilmiş olur. Nitekim, uzun zaman önce de Hukuk Fakültesi bu alanda eski belediye binasında eğitim vermişti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817