banner2779
banner2752
banner2750

Coşkun, ‘’Üretmekten başka Çaremiz yok’’

Ömer Faruk Coşkun, yaptığı açıklamada ülkenin sorunlarının çözüm beklediğini hatırlatarak, ‘’Referandum bitti, halk kendi düşüncesini sandığa yansıttı. Şimdi önümüzde çözmemiz gereken problemler var. Öncelikle yaşanan ekonomik sıkıntıları ivedi şekilde çözmeli ve aşmalıyız. Türkiye acilen üretim ekonomisine geçmelidir. Hükümetin açıkladığı enflasyon rakamlarıyla vatandaşın çarşıda, pazarda karşılaştığı rakamlar aynı doğrultuda değil. Domatesin 7 lirayı, fasulyenin 10 lirayı bulduğu bir çarşı-pazar ekonomisinden bahsediyoruz. Acilen gerekli tedbirler alınmalı, tarım, hayvancılık, sanayi üretimi ciddi şekilde desteklenmelidir. Cumhurbaşkanımız Rusya’yı ziyaret etti, Putin’le domates haricinde her konuda uzlaştıklarını ifade ettiler. Ancak, Rusya-YPG yakınlaşmasını bu masadaki gündem maddeleri arasında bulamadık. Fakat, Suriye konusunda çözüm için atılan her adımı önemli ve kıymetli buluyoruz’’ dedi.

Körfez’in sorunlarına da değinen Coşkun, İlçemizde son yapılan nüfus sayımına göre nüfusumuz 160 bin sınırına dayandı. Körfez’in yeni yaşam alanlarına ve halen hazırdaki yaşam alanlarının da ıslahına ihtiyaç var. Ağadere, Güney Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Tütünçiftlik viyadük altındaki trafik sorunu acil bir şekilde ele alınmalı, çözüme kavuşturulmalıdır. Aynı şekilde kapalı Pazar alanları bir an evvel faaliyete sokularak, Körfez halkının hizmetine sunulmalıdır. Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkan yolun genişletilmesi bir an önce tamamlanmalı ve Kurban Bayramı öncesinde tamamlanmalıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751