Coşkun, ‘’Yapılan provakatif, haince ve alçakça saldırıdır’’
 Coşkun yaptığı açıklamada saldırıyı ve yapanları şiddetle kınadıklarını söyleyerek, ‘’Son yaşanan terör olayı özellikle ülkemizde iç huzuru bozmaya yönelik provokatif, alçakça ve hain bir saldırıdır. Milletimiz neyin ne olduğunun farkındadır ve böyle tuzaklara düşmeyecektir. Çünki biliyorlar ki, bayrağımızın dalgalandığı, ezanların okunduğu topraklar en güvenli topraklardır. Saldırı da ölenlere Allah’tan Rahmet diliyorum’’ dedi.

Coşkun, açıklamasında ülke gündemindeki diğer konulara da değinerek, ‘’Asgari ücretin 1400 lira olması ciddi bir hayal kırıklığıdır. Oysa asgari ücret üzerinden piyasalara moral verilerek ekonomi canlandırılabilirdi. Yıl sonu itibari ile dolar 3.50 ile yılı kapattı. Bu çok güçlü bir sinyaldir. Hükümet ve ekonomi sorumluları acilen gerekli tedbirleri almalı, üretim olarak piyasa teşvik edilmelidir. Cari açığı tetikleyen ve dalga kurunu kontrol edilemez hale getiren, ithalat-ihracat dengesi yeniden gözden geçirilmelidir. Rusya ile birlikte, Suriye’de sağlanan ateşkes anlaşmasını geç kalınmış ama çok kıymetli girişim olarak görüyoruz. Keşke bu olay, 250 bin insan ölmeden, 10 milyon insan mülteci durumuna düşmeden, bir medeniyet yağmalanmadan 2011 yılında yapılabilseydi. İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyor, nokta ziyaretleri ile düşüncelerimizi anlatıyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817