COŞKUN’DAN HATIRLATMA


Ömer Faruk Coşkun, İlimtepe’ye çıkışı rahatlatacak olan bu yolun önemli olduğunu ifade ederek, “Yolu ilk konuşmamızın üzerinden 3 Kurban Bayramı geçti. Dördüncü bayram geldi ve yine ilçemize dışardan gelen kurban satıcıları, kurban almaya çıkan vatandaşlar bu yolu kullanacak, sıkıntılar yaşayacak. İlçemizin geleceği olacağı söylenen İlimtepe yolu, bayrama kadar ve sonrasında hareketlenecek. Bu yapımı bitmeyen yolla mı İlimtepe’yi tanıtıp, geleceğin şehir merkezi diyeceğiz? Bayramdan önce bir an evvel gerekli düzeltme çalışmaları ve sonrasında yolun yapımı tamamlanmalıdır” dedi.

Kendi imkanlarıyla çalışabilmeli

Ömer Faruk Coşkun, son günlerde kamuoyunda yer alan belediye borçları, proje yapamama açıklamaları ve borçlanma yetkisi ile ilgili olarak da görüşlerini belirterek, “Gönül ister ki mevcut borç stoğunun ödenmesi ve yatırımların yapılması borçlanmadan, kendi öz kaynakları ile yapılabilsin. Bunun için de öncelikle israfın önlenmesi, sonra da tasarruf yapılmasının önemi ortaya çıkmaktadır. Körfez Belediyesi kısa zaman içinde borçlanmadan borcunu öder, kendi imkanlarıyla yatırım yapar hale gelmelidir. Bu anlamda, kapatılan bordür atölyesinin yeniden çalışır hale getirilmesi önemlidir. Körfez Belediyesi her alanda, A’dan Z’ ye tasarrufa gitmeli, Sarnıç Han, İlimtepe Kültür Merkezi bir an önce tamamlanarak, kaynak elde edilmelidir.

Önemli olan ehliyet ve liyakattır

Ömer faruk Coşkun, eleştiriler yapılan Bilgi İşlem Müdürlüğü atamasını da normal karşıladıklarını ifade ederek, “Bizim için önemli olan ehliyet ve liyakattır. Belediye Başkanı elbette kendi çalışma ekibini oluşturacaktır. Bahsedilen isimler ehliyet ve liyakat sahibi olduktan sonra elbette sakıncası yoktur. Tüm Körfez halkının yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817