banner2779
banner2752
banner2750

COŞKUN'UN ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
 AK PartiKocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Coşkun son olarak Kandıra da Köseler Köyü'ndeki kahvaltı katıldı. Ardından sırasıyla Akçakese, Bollu ve Yağcılar Küçüklü Köylerini ziyaret etti ve Hıdrellez yemeklerinden tattı.. Şenliklerde kadınların anneler Gününü de kutlayan Coşkun ve beraberindekiler daha sonra da Sepetçiler Köyü'nde bir taziye evine uğradılar.

 

ARTIK KANDIRALI OLDUM

Gece geç saatlerde Tekkeşinler Köyü’ne geçen Coşkun, burada da vatandaşlarla buluştu. Burada yaptığı konuşmada Kandıra'ya altıncı kez geldiğini söyleyen Coşkun, "Kandıralılar, beni görmeye o kadar alıştılar ki artık Hoşgeldiniz bile demiyorlar. Beni Kandıralı gibi görüyorlar" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751