banner2779
banner2752
banner2750

Çöven’den girişimcilere davet
 Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Bozkurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan Mehmet Çöven tarafından verilen yemekte bir araya geldi. Çöven’in evinde gerçekleşen buluşmaya Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Mehmet Allak ile Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm de hazır bulundu.

 

ÇÖVEN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Öte yandan Bilal Bozkurt’un yönetim kurulu üyeleri Ziya Baştopçu, Ömer Faruk Yüce, Alper Yıldırım, Samet Türkyılmaz, Ömer Taştekin, Vahap Dağ, Emre Kökçan ve Hakan Aydemir de yemeğe katılanlar arasında yer aldı. Buluşmada konuşan ev sahibi Mehmet Çöven, Mehmet Allak ve Gültekin Görüm, gençleri çalışmaları ve düzenledikleri etkinlikleri için tebrik ettiler. Dernek başkanı Bilal Bozkurt ise davet nedeniyle Çöven’e teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751