banner2752
banner2750
banner2776

CUMHUR İTTİFAKI, İZMİT BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Madde madde sıralanan önergeler şu şekildeydi:

KARŞILAŞTIRMALI HESAP NEDEN VERİLMİYOR

*Basından takip ettiğimiz ve edindiğimiz bilgiler ışığında, belediyeye araç kiralama faturası kesen iki firmanın, belediyede birbirine yakın sayıda araçları olmasına rağmen, biri diğerinden 10 kat fazla fatura kestiği görülmektedir. Temmuz-ağustos ve eylül aylarında Tuncay Seyahat ve YK Turizmin kaç araç karşılığı aylık kestikleri faturaların tarafımıza ivedilikle verilmesini arz ederiz.

İKİ KATI FAZLA MALİYETLİ KAĞIT ALIM İHALESİ HANGİ FİRMANIN?

*İzmit Belediyesiyle ilgili son günlerin en çok konuşulan konularından olan ve piyasanın iki katına alındığı aşikar olan kağıt alım ihalesi ve işi alan firma ile ilgili sözlü ve yazılı açıklama yapabilir misiniz?  Bu alım, bu fiyata nasıl yapıldı? Kurum içinde bir inceleme oldu mu? Oldu ise sonuçları nedir?

BİR MİLYAR TL NE OLDU?

*Fatma Kaplan Hürriyet belediye başkanı olduğu günden bu yana, 4 yılın toplam bütçe harcaması yaklaşık 2 milyar TL’yi bulacak. Bu 2 milyar TL’nin yarısının maaşlara gittiğini varsayarsak, geriye kalan 1 milyar TL nereye harcanmıştır.

Yoksa İzmit’te bu para ile çok ciddi projeler yapıldı da biz mi göremiyoruz. Örnek olması adına, başkan ya da yetkilisi, en yüksek bütçeli sadece 3 proje ve maliyetlerini açıklayabilir mi.

GÖKHAN CUMALI KİMDİR?

*Kent kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen, sürekli yeni şirketler kurularak ve ihaleler alarak tartışma konusu olan ve hatta bazı CHP milletvekilleri ile yakın ilişkiler gözlemlenen Gökhan Cumalı isimli kişi kimdir.?

Şirket adreslerine gidildiğinde yerinde de bulunamayan ancak ihaleler almaya devam eden bu kişi ve belediye başkanı ve eşinin akrabalarının hala belediyeye fatura kesiyor mu, bu konularla ilgili meclisi ve kamuoyunu aydınlatmanızı arz ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680