Cumhur İttifakı Kahvaltıda Buluştu

MHP’nin Kocaeli’ndeki 102 mahalle temsilcisi için Tramvay Kafe’de düzenlediği kahvaltı programı Cumhur İttifakı’nı buluşturdu.  Programa, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ
Programda ilk sözü alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, 24 Haziran’da Cumhur İttifakı için çalıştıkları gibi bu seçimde de çalışacaklarını belirterek “Bizim adaylarımız Tahir Büyükakın ve İzmit’te Sibel Gönül’dür. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 102 mahallemizde de bayrağı en üst noktaya taşıyacağız. Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın söylemiş olduğu sözü dinleyerek, Kocaeli’de bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Başka partilere seçim kazandıracaksak bize yazıklar olsun” dedi.

TARİHİ GÜNLERE ŞAHİTLİK EDİYORUZ
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise ülkücü hareketin zamanı geldiğinde küllerinden doğduğunu söyleyerek “Türk siyasetinde tarihin yazdığı günlere şahit oluyoruz. İlk kez AK Parti ve MHP aynı adaylarda birleşiyor. Bir Cumhurbaşkanı bir belediye başkan adayına ‘Yol arkadaşım’ diyorsa AK Partililer ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri Cumhurbaşkanının sözünü yere düşürmeyecektir. Cumhur ittifakı ile Sibel Gönül 31 Mart’ta İzmit Belediye Başkanı olacak, Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın da 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak. MHP bekadan yanadır. Bu zillet ittifakı her türlü kapalı kapılar arkasında pazarlıklar yapıyorken, Cumhur ittifakı bunun cevabını sandıkta verecektir” diye konuştu.

SAFLAR NETLEŞTİ
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise Cumhur İttifakı karşısında yer alan muhalefetten safların belirginleştiğini belirterek “Daha dün HDP’yi dışlıyorlardı, bugün HDP İzmit’te Derince’de, Dilovası’nda aday çıkarmayacağını açıklamış. İstanbul’da HDP aday göstermiyor. Saflar netleşti, Zillet ittifakının karşısında yapılacak tek şey 31 Mart’ta tekrar Cumhur ittifakına desteği vermektir. Biz de bunu başaracağız” dedi.

BİZ ‘ÖNCE BEKA’ DERİZ
MHP MYK Üyesi Hilal Elmas ise “Cumhur İttifakı’nın başarısı, MHP’nin başarısıdır. Belediye Başkan adayları kimse, MHP’nin adayıymış gibi çalışıp onlara destek isteyip Allah’ın izniyle seçimleri kazandıracağız. Bu seçimler beka seçimi, MHP mensupları her şeyden önce beka der. Bu nedenle ama, fakat demeden başaracağız” dedi.


TEŞKİLATLARIMIZA GÜVENİYORUM

Cumhur ittifakının başarısına güvendiğini söyleyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Hepimizin Türkiye sevdası var. Türkiye sevdasının milli markası ise cumhur ittifakıdır. Cumhur ittifakını geliştirmek artık hepimizin sorumluluğundadır. Ben bu ittifakın gelişerek büyüyeceğine inanıyorum. Ben teşkilatta yetişmiş biriyim, teşkilatların her zaman görüş ve önerileri dikkate alınacaktır. Ben teşkilatlarımıza ve İzmit’e güveniyorum.” ifadelerini kullandı.

BİRLİĞİMİZ MEZARA KADAR
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Cumhur İttifakı’nın, milletin ihtiyacının olduğu her dönemde yaşandığını belirterek “Kadim bir devlet geleneğinden geliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘bir beka ittifakı yapacağız” dedi. Bu beka kararı Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanlığı modeli kararını aldıkları zaman alınmıştı. Bu ittifak pazara kadar değildir, mezara kadardırBizim için mesele vatansa gerisi teferruattır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817