Cumhur İttifakı Körfez'de Tek Yürek

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna geçtiğimiz günler de Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ile araya geldi. Ramazan Tuna'nın toplantıdan paylaştığı fotoğrafta 'Bozkurt' ve 'Rabia' işaretlerinin yan yana olması dikkat çekti... Fotğrafa notta düşen Tuna, “Körfez Cumhur İttifakı olarak aylık olağan gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımızı icra ettik. Toplantıda, 2023 seçimleri saha çalışmaları, birlikte gerçekleştireceğimiz programlar gibi gündemler üzerinde duruldu” dedi. Ramazan Tuna paylaşıma şu ifadelerle devam etti.

"Cumhur İttifakı Körfez 'de tek yürek​"

 "Cumhur  İttifakı olarak her zamankinden daha da birlik, beraberlik ve heyecan içerisinde 2023 seçimleri için hazırız. Öncelikle genel merkezlerimizin ve İl başkanlıklarımızın talimatları doğrultusunda programlarımızın şablonunu hazırlamış bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Sn. Zeki Gürsu, Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Sn. Bayram Kurtaran ve teşkilatlar ile birlikte uyum ve iletişimimiz son derece kuvvetlidir. Bundan sonraki süreçte de Körfez'li vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817