CUMHUR İTTİFAKI, KÖRFEZ’DE UYUM İÇİNDE

Üç partinin yöneticileri, bugün bir araya gelerek son çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İLÇE BAŞKANLARI KATILDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlık ettiği toplantıya AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ile üç partinin yöneticileri hazır bulundu. Gerçekleşen görüşme sırasında partilerin devam eden ortaklığı ve yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.

TOPLANTI MARKA ÖDÜLÜ ALAN NAZENDE’DE DÜZENLENDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yerel hizmetlerle ilgili sunum yaparak Cumhur İttifakı partilerinin yöneticilerini bilgilendirdiği toplantı, Kocaeli’nin en nezih mekanlarından biri haline gelen Nazende Kafe & Restoran’da düzenlendi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından kurulduktan sonra kısa bir sürede marka olan ve ödül alan Nazende, yalnızca Körfez ilçeden değil, çevre ilçeler ve kentlerden de müdavimleri olan bir mekan haline geldi.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti, MHP ve BBP’nin Körfez’deki buluşması ile ilgili ilçe başkanlarının verdiği mesajda ise, “Cumhur İttifakı ilk günkü gibi dimdik ayakta ve birlikte. Belediye başkanımız ile birlikte istişare toplantımızı icra ettik. İlçemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817