Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

'GURUR DUYDUK'
2018'in ilk çeyreğinde Türkiye'nin kazanacağı bu havalimanı, dünyanın her yerinde iftihar vesilesi olacak. 3. Köprü, Körfez inşaatlarını havadan gözlemledik, gurur duyduk. Kanal İstanbul projesini de ne yapıp edip mutlaka gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kanal İstanbul'u bitirdiğimiz andan itibaren İstanbul farklı bir cazibe merkezi haline gelecektir.

'İŞSSİZLERE SESLENİYORUM'
Buradan işssizlere sesleniyorum. 3. Havalimanı'nın operatörlere ihtiyacı var ancak bulunamıyor. Bütün imkanları olmasına rağmen çalışan bulmakta zorluk çekiliyor.

Bizim birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Millet içinde her türlü etnik kimliği barındıran bir kavramdır, vatandaşlık bilincini bir kenara koymanın anlamı yok.

ÇALIŞANLARA BAYRAM MÜJDESİ
3. Havalimanı müteşebbislerine, çalışanları sevindirmeleri ricasında bulunduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu dev yatırımın müteşebbislerine bir ricada bulundum. Dedim ki, 'Bu bayram tüm bu şantiyede çalışanları bir sevindirin.' Sağ olsunlar, 'Ne derseniz biz de onu yapalım' dediler ve ast-üst hiçbir ayrım yapmaksızın buradaki her bir kardeşimize 2 bin 500'er lira bu bayramda birer hediye verecekler."

kaynak: takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817