CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKLER
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na 04.20'de indi.

GENEL SEKRETERİMİ KAÇIRDILAR

Atatürk Havalimanı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Marmariste kaldığım oteli bombalamışlar. Genel sekreterimi kaçırmışlar. Genelkurmay Başkanımızdan hala haber alamıyoruz. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Bedelini çok ağır ödeyecekler." dedi. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Öğleden sonra bir hareketlilik mevcuttu. TSK içerisindeki bir azınlık ülkemizin beraberliği kabullenmeyen bu grup paralel devlet yapılanmasının kendisiydi. Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir. Vatana ihanet hareketinin bedelini çok ağır ödeyecekler. Biz bu kutlu davaya başımızı koymuşuz. Bu yola kefenimizle çıkmışız. Bu silahlı kuvvetlerimizin temizlenmesine yol açacak bir harekettir. Yüksek Askeri Şura öncesinde bu hareketin yapılması manidardır. Birileri ne olacağını çok iyi biliyordu. Ben Marmaris'teydim. Ben ayrıldıktan sonra oraları bombalamışlar. Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir, bir ayaklanma hareketidir. Benim Genel Sekreterimi alıp götürdüler. Genelkurmay Başkanımızın durumunu şu anda bilemiyorum. Ve bu vatana ihanet hareketinin bedelini de tabii çok ağır ödeyecekler. Bunu peşinen söyleyeyim. Bu silahlar size bu millet tarafından verildi. Bunun bedelini de faturasını da ağır ödersiniz. Sizler bizim Mehmetçiğimizsiniz. Size verilen silahları milletimize doğrultursanız bedelini ödersiniz. Ordumuz temizdir, silahlı kuvvetlerimizin tertemiz haline leke getirilmemesi lazım. Yargı tutuklamaya başladı. Bugün bu iş başladı, devam edecek. FETÖ de bir terör örgütüdür demiştik. Aynı zamanda silahlı bir terör örgütü olduğu ortaya çıktı. Bizler görevimizin başındayız. Sonuna kadar bu görevimizi sürdüreceğiz. Sonu iyi olacak.

"HALKI MEYDANLARA DAVET EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkı meydanlara davet ediyorum CNN Türk canlı yayınına bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: "Bugünkü bu gelişme gerçekten silahlı kuvvetlerimiz içerisindeki bir azınlığın kalkışma hareketidir, malum yapıya ait paralel yapılanmanın teşvik ettiği bir harekettir. Ülkemizin birliği, bütünlüğüne karşı bu harekete milletçe vereceğimiz güzelce cevapla gereken cevabı alacaklardır. Bu milletin tankı, topu, silahını kullanarak milletin üzerine gelmelerini bunlar ağır şekilde ödeyecektir. Dik durmak suretiyle gereken adımları atacağız. Meydanı onlara bırakamayız, yapmış oldukları işgali de çok kısa zamanda kaldıracağımıza inanıyorum. Kararlı bir şekilde bu işin üzerine gideceğiz. Milletimizi meydanlara havaalanlarına davet ediyorum. Kalkışma yapanlar bunun bedelini hukuk önünde en ağır şekilde ödeyecektir."

Kaynak: Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bedelini çok ağır ödeyecekler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817