CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 1 KASIM  AÇIKLAMASI
 Bölgemizdeki gelişmeler ve terör olayları bizi, cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 2023 için belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmaktan asla alıkoymayacaktır" diyenErdoğan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;


 
"Devlet ve millet arasında bilinçli bir şekilde oluşturulan ve sürekli derinleştirilmeye çalışılan mesafe yüzünden, ülkemizde sık sık darbecilere ve vesayet odaklarına gün doğdu. Bu yüzden benzer şartlarda yola çıktığımız ülkelerin çoğu, demokraside ve kalkınmada önemli mesafe katederken, biz sürekli kendi içimize kapanarak, enerjimizi iç mücadelelerle heba ederek geride kaldık. Fakat milletimiz demokrasi yolundaki kararlılığından, milli iradeyi hakim kılma mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Türkiye'nin son dönemi bu bakımdan tarihi mesafelerin katedildiği çok önemli ilerlemelerin kaydedildiği bir dönemdir. Ülkemizin bugün sahip olduğu güçlü alt yapının, ekonomik değerlerin ve demokratik kazanımların son 13 yılın ürünüdür. Devletle milletin el ele verdiğinde, aynı değerler etrafında bütünleştiğinde, aynı hedeflere yöneldiğinde hangi başarıların elde edildiğini görmek isteyen bu dönemi iyi incelemelidir. Ülkenin yöneticileri olarak bizlere düşen milletimizin beklentilerine cevap vermek için gece gündüz çalışmaktır.Milletimiz aksi yöndeki tüm gayretlere rağmen devletin yanında olduğunu göstermiştir."

ERDOĞAN'DAN 1 KASIM AÇIKLAMASI

Erdoğan Resepsiyon'da 1 Kasım seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Millet tek başına iktidar verirse istikrar olur. Pazar günü 2023 hedefleri için bir kırılmadır. Seçim güvenliği için her türlü tedbir alınır. Diğer seçimlere göre daha sağlıklı bir çalışma olacak. 
Milletimiz koalisyona izin vermez. Tek parti istikrarı yakalanır. 1 Kasım'a saygı göstereceğiz.

2 Kasım sabahı milletimizin tercihi hangi istikametteyse şüphesiz ki o istikametten çıkacak olan neticeye hep birlikte saygı göstereceğiz ve sandıktan çıkan o neticeyi hep birlikte sahipleneceğiz ve ondan sonrada tabi ki yeni Türkiye'nin inşallah geçtiğimiz beş ay içinde yaşadığı sıkıntıları tekrar yaşamayı istemiyoruz. Bu sıkıntıları yaşamadan bir gelecek inşa edelim diyoruz. Çünkü Türkiye'nin kaybedecek bir vakti yok, bu kayba tahammülümüz yok. Onun için pazar günü adeta ülkemiz için gerçekten 2023 süreci bir kırılmadır ve bu kırılma noktasında inanıyorum ki milletimiz tercihlerini o istikamette kullanacaktır.

(Nusaybin'de Medeni Konak'ın öldürülmesi) Ne kadar önlem alırsanız alın maalesef önlemin ulaşamadığı yerler olabiliyor. Bu olay bir şey gösteriyor, ülkemizde hala 'Biz sırtımızı herhangi bir terör örgütüne, şuraya buraya dayamadık' diyenlerin seçim arifesinde nasıl bir yerlere sırtını dayayarak, korku vermenin gayreti içinde olduklarını burada böylece görmüş olduk."

kaynak: haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817