CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"850 binin üzerinde üyesiyle Memur-Sen, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri konumuna yükseldi.Merhum Akif İnan tüm baskılara rağmen burayı kurdu.

Eğer Akif İnan ve arkadaşlarının temel felsefesini anlayamazsanız, bu yolda takılıp kalırsınız.

"ŞARLATANLARI DİN ALİMİ DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞTILAR"
Bize on yıllar boyunca küfürbazları sanatçı diye yutturmak istediler, bize tek sesli, tek renkli diktatörlerin karşısında el pençe divan duran medyayı, 'gazete budur, televizyon budur' diye yutturmak istediler. Bize birtakım örgütleri 'sivil budur, sivil toplum örgütü budur' diye yutturmak istediler, bize sahtekarları, şaklabanları, şarlatanları, insanların hem inançlarını, hem de alın terlerini sömürenleri 'din alimi budur, hoca budur' diye yutturmak istediler.

Onların operasyon medyaları karşısında biz de kendi medyamızı dayatalım demedik. Fikirler özgürce söylensin istedik. Biz bu ülkeye inanç dayatanlardan olmadık. Biz inanç özgürlüğünün önünü açtık. İşte bundan rahatsız oldular.

"HEPSİNİN HEDEFİNDE YENİ TÜRKİYE VAR"
Pensilvanya medyası ile PKK'nın medyası aynı dili kullanabiliyorlar. Çünkü hedefleri aynı. Hepsinin hedefi Yeni Türkiye.

PKK ve DAEŞ Yeni Türkiye'ye ittifak halinde saldırıyor. Gar'ın önündeki o saldırı kolektif bir terör saldırısıdır. Bir kısım medya, bu ülkede artık renkli bir medya olduğu için Yeni Türkiye'ye saldırıyorlar. Hepsi aynı dili kullanıyor. Bölücü terör örgütü güvenlik birimlerimize karşı haince saldırılar düzenliyor, Cumhuriyet'le yaşıt olmakla övünen partinin genel başkanı çıkıp 'PKK neden silah bıraksın?' diyor. Pensilvanya medyası ile PKK'nın medyası aynı dili kullanabiliyorlar. Çünkü hedefleri aynı. Hepsini hedefi Yeni Türkiye.

Pensilvanya medyası ile PKK medyası aynı dili kullanıyor. Neden acaba bir araya geldiler? Bunların hedefi sadece biz değiliz, milli irade.
Mısır'da yüzde 52 ile Mursi gelince, işbirliğiyle indirdiler.

"HİLTON ARAZİSİNE EL KOYMAK İSTEYENLER PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR"
İstanbul'da Hilton arazisine el koymak isteyenler, istedikleri olmayınca PKK ile aynı dili kullanabiliyor. Medya kanallarında teröre destek veren 'cici kızlarını' oraya çıkarıyor. Bunlar kendi çıkarları için gerekirse DAEŞ ile PKK ile işbirliği yapabiliyor.

PKK saldırıyor, ertesi gün Pensilvanya medyası, Doğan medyası çıkıp utanmadan bunu Saray yaptı, devlet yaptı diyor.

"ABD'DEN GELEN BİRİ BUNLARA..."
İstanbul'un bir yerinde bir araya geliyorlar ve ABD'den gelen biri 'yalan söylemekten çekinmeyeceksiniz' diyor bunlara. Kampanyayı da bunun üzerine bindiriyorlar. Malum biri 'bizim PKK ile alakası yok demeye başladı' buna bu millet inanır mı? Bunu söylemenin nedeni kampanya yürütücüsünün verdiği talimattır.

Bunlara göre sadece terör örgütü masum. Bu ülkeyi DAEŞ'e destek veriyormuş gibi anlatacak kadar alçak ve hainler. Bizim edebimize güvenip kimse edepsizlik yapmaya kalkışmasın. Bu edepsizlere meydanı bırakmayız

"AYNISINI ÖZAL'A YAPTILAR"
Bunların meselesi Recep Tayyip Erdoğan değil, Türkiye. Bunlar aynı başlıkları merhum Özal'a yapmadılar mı? Şimdi de bu kardeşinize yapıyorlar. İşte onun için uyanık olacağız. Bugün de yarın da hep birlikte Türkiye olacağız.

"SANDIĞA GİDİN MEYDANI ONLARA VERMEYİN"
Mutlaka sandığa gidin. Meydanı onlara vermeyin. Bu terör yandaşı medyaya asla prim vermeyin, bizim sevdamız Türkiye sevdamızdır. Biz bu ülkeye sevdalıyız. Biz Türkiye sevdamızı eserlerimizle gösteriyoruz. Biz milliyetçiliğimizi 78 milyonu kucaklayarak ispat ediyoruz."

kaynak: takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817