Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mektupları  Vatandaşlara Elden Ulaştırılıyor

AK Parti teşkilatları tüm ilçelerde, mahalle bazlı olarak yapılan ziyaretler ve özel programlarla vatandaşlara mektupları bizzat elden ulaştırıyorlar.

HEDİYE DE VERİLİYOR

Bu çalışmaya AK Parti’de en büyük desteği verenlerden biri de Körfez İlçe Kadın Kolları yönetimi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile yönetim kurulu, mahallelerde yaptıkları nokta ziyaretlerle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat kaleme aldığı mektupları vatandaşlara veriyor, ayrıca buluşmada hediye de takdim ediliyor.

ESENTEPE MAHALLESİ’NE GİTTİLER

Demir ve yönetimi son olarak Esentepe Mahallesi sakinlerinden Nona Seyitoğlu, Fatma Aktaş, Altın Bildik, Bayram Yıldırım ve Halime Kara’ya evlerinde konuk olarak kendisine selamını ilettikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunu bizzat elden sundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817