banner2779
banner2752
banner2750

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Toplantısına  Körfezli Hayri de Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle videokonferans aracılığıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Vahdettin Köşkü'nden yapılan bağlantıda konuşan Erdoğan, “En uzun iftar sofrası” programına 81 ilden 560 gencin katıldığını söyledi.

GÜNDEM SOHBETİ

Gerçekleşen bu buluşmaya ilimizden de katılım oldu. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlerin ağırlandığı bu özel buluşmaya Körfez ilçeden Hayri Mert Çınar’ın katıldığı bildirildi. İftar organizasyonuna katılan Körfezli Çınar ve diğer gençler, ulusal ve uluslararası siyasal gündem, 2023 seçimleri ve parti çalışmaları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

“HEYECANIMIZ GENÇLERDEN”

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, program sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gençlerle videokonferans aracılığıyla bile olsa bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye, onlarla sohbet etmeye, onları dinlemeye büyük önem veriyorum. Çünkü biz gücümüzü, heyecanımızı gençlikten alıyoruz.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Milletimizin geçmişten bugüne verdiği mücadelede gençlerimiz hep önde oldu, öncü oldu. Yarının büyük ve güçlü Türkiye’sinin önderleri ve mirasçıları da yine gençler olacaktır. Sizlere müreffeh ve güçlü bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizler de devraldığınız bayrağı çok daha ilerilere taşıyacaksınız. Yaşamın her alanında yapacağınız tercihlerin, alacağınız kararların kişisel hayatınızla birlikte ülkemizin geleceğini de inşa edeceğini unutmayın. Sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751