CUMHURBAŞKANI NET KONUŞTU! PAZAR GÜNÜ SONUÇ  NE OLURSA OLSUN...
 atv a haber canlı yayınında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Şu anda bizim ülkemizde terörle mücadelede, teröristlerle mücadelede kimse bizden şunu beklemesin. 'Acaba bu operasyonlara ara verilecek mi' Bakın pazar günü sonuç ne olursa olsun. Cumhurbaşkanı olarak bu görevde bulunduğum sürece, nasıl bir tablo çıkar pazar günü bilemem ama Cumhurbaşkanı olarak bu terörle mücadelede benim anayasa amir hükümleri gereği belirlenmiş görevlerim var. Nedir o? Milletin birliği, beraberliği, bütünlüğüdür, devletin bekasıdır. Bunu sonuna kadar sürdürmekte, Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte tüm güvenlik güçlerimizle birlikte kararlıyız." diye konuştu...

SİLAHLAR GÖMÜLENE KADAR OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
Silahlar gömüldüğü zaman operasyonlar durur. Bunun devamında kararlıyız, durmak yok. Seçimin sonucu ne olursa olsun, bu süreç devam edecek.

kaynak:takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817