banner2779
banner2752
banner2750

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini sosyal medya hesabından paylaştı.
 Derince'de oturan Gülşah Yağmur Yazıcı isimli engelli genç kız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini çizerek Twitter hesabından, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum" yazarak paylaştı.

 

Bu paylaşımı retweetleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, genç kıza, "Gülşah eline sağlık. Tebrik ediyorum. Güzel bir sürprize hazır ol" diye yanıt verdi.

Kalın'ın ardından Twitter'da 9.5 milyon takipçisi bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Derinceli kızın tweetini paylaşarak, "Çok teşekkür ederim sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim" yazdı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın engelli genç kızı telefonla arayarak görüştüğü, kendisini ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet ettiği öğrenildi.

Gülşah Yağmur Yazıcı'nın Erdoğan'la ilgili paylaşımı, 700'den fazla retweet, 2 binden fazla beğeni aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği cevap ise 5 binden fazla retweet, 15 binden fazla beğeni aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751