Cumhuriyet ışıl ışıl

Kandıra’nın İzmit yönünden giriş noktası  üzerindeki Cumhuriyet Caddesi, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından genişletildi. Söz konusu cadde, genişliği 10 metreden 20 metreye çıkarılarak bulvar haline getirildi. Yaya yollarının da oluşturulduğu cadde üzerine Kandıra Belediye Destek Hizmetleri Amirliği kaynak atölyelerinde üretilen 11 adet galvaniz direk dikildi.

Artık daha güvenli

Çalışmalar neticesinde 260 metre sağ ve 260 metre sol olmak üzere toplam 520 metre uzunluğundaki alana yer altı elektrik hattı döşenerek, direk dikim işlemi gerçekleştirildi. İlçenin girişi olması nedeniyle önemli bir cadde olan Cumhuriyet Caddesi böylece akşamları ışıl ışıl yapılarak, Kandıra’ya yakışır bir şekle dönüştürüldü ve hem sürücüler hem de yayalar için güvenli hale getirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817