CUMHURIYET PARKI VAZGEÇİLMEZ OLACAK
Çalışmaların planlandığı şekliyle devam ettiğini ifade eden Başkan Doğan, “Cumhuriyet Parkı tamamlandığında İzmitlilerin vazgeçemediği, bambaşka bir yer olacak ”dedi.

Cumhuriyet Parkı’nda yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Doğan, “Cumhuriyet Parkı İzmit’te yaşayan herkesin anılarının olduğu çok özel bir park. Burada yapılan çalışmalar bu nedenle son derece önemli. Yıllardır faal olarak kullanılması gereken bu parkımız ne yazık ki kendi kaderine bırakılmış ve amaç dışı olarak kullanılmaya başlanmış” diyerek çalışmalar tamamlandığında bu olumsuzluların ortadan kalkacağını belirtti.

Başkan Doğan çalışmaların tamamlanması ile birlikte parkın gençlik ve sanat parkı olacağını, gençlerle dolup taşacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817