CUMHURİYET PARKIN’NDA ILISTRASYON SERGİSİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İZMEK kursiyerleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İZMEK kurslarının başarısına dikkat çekerek kurslarda emeği geçen herkese teşekkür etti. İZMEK kurslarında eğitim alan kursiyerlerin çalışmalarının her birini çok beğendiğini söyleyen Başkan Doğan “ bu kurslar becerilerimizi geliştirmede, meslek edinmemizde yardımcı oluyor. Her yıl binlerce kursiyerin el emeği göz nurunu görmek ayrıca keyif verici “ dedi.

Kursiyerlere sertifikalarını veren Başkan Doğan daha sonra açılışa katılan davetlilerle birlikte sergiyi gezdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817