D-100 IŞIKLARI YAPILIYOR

Körfez İlçe sınırları içinde yer alan ve yaklaşık olarak 6 kilometrelik alanı kapsayan bölgede, D-100 Karayolu üzerindeki aydınlatma lambaları hep şikayet konusu oldu.

Körfez Belediye Meclisi’nde özellikle MHP Meclis Üyesi Mehmet Gümüş tarafından her ay gündeme getirilen, belediyenin istekte bulunduğu, hatta vali ve milletvekillerinin dahi ilgilendiği aydınlatma onarımı yaklaşık 4 yıl sonra yapılmaya başladı.

Daha önce de sık sık gündeme gelince, Sedaş yetkilileri ışıklandırma için çekilen kabloların çalındığını söylemişlerdi.

Girişimler en sonunda meyvesini verdi ve D-100 Karayolu Körfez bölgesindeki aydınlatmalara müdahale edilmeye başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bunu sayfasında da paylaştı ve 95 Evler sapağına kadar tüm ışıkların faaliyete geçeceğini söyledi.

Aydınlatmaların yetersizliği nedeniyle Körfez sınırları içinde D-100 Karayolu karanlık içinde kalıyordu. Yaşanan trafik kazaları da buna bağlanırken, sürekli gündemde olmasına rağmen istenen onarım yapılmıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817